Sunday, April 17, 2011

Model Kami


Assalamualaikum...w.b.t.

Dua minggu lepas adalah ari critical busy bagi semua pelajar UiTM x kira la course ape sekali pun. time 2 la nak siapkan assignment, time 2 la nak test, time 2 la nak buat report time 2 la nak presentation.. busy...busy.. kalah perdana menteri.

Ok. nak citer ckit pasal assignment.
Ini adalah hasil kerja kami yang buat last2 minute.. Apa macam. Ok x?
Mestila x bape ok... banyak yang x complete.


Tapak kajian kami di Kuala Lumpur dengan tema KL Oasis.

dan concept group kami adalah Green City.
Banyak menggunakan element of green technology.
Tapi aku rasa banyak lagi pokok yang perlu ditambah.


Aku bersama ahli kumpulan dan model.

Kami sepatutnya present group pertama tp sebab aku tertinggal pendrive terpaksa bagi group lain dulu present.
Masa 2, ahli group aku yang lain da saling berpandangan macam nak telan aku je..haha
yela...da dia orang berpenat-penat buat slide nak present, bleh plak aku ngan selambanya tertinggal pendrive..da ada penyakit nyanyok ke apa aku ni..hehe

xpe... dengan stamina yang ada.. aku apa lagi laju2 balik kolej p amek pendrive.
Hasil kesungguhan aku, kami sekumpulan tidak dipotong markah..
malahan dipuji lagi...wahaha (dengan nada riak)..ish2 terok punyer perangai..


Antara group yang hanya dua orang ahli sahaja, Affi n Dila.


Ni kumpulan Ikano

Kami bersama lecturer Urban Design yang d best, Tuan Syed Mohd Hassan.


p/s: gara-gara nak siapkan model ni,

aku tertido dalam keadaan duduk n menganga. (ngantok tahap cipan wei)

ish terok seyhhh...hahaha


22 comments:

Anisa Hang Tuah said...

cool
:)

azana said...

anisah hang tuah: ish... warm je

Anati Soki said...

heeee.. smart lah!!!

azana said...

anati soki: thanks cikgu anat...
tp x smart mano pom...hehe

Betta sp said...

design dia lawa la...tp apsal kosong je warna bangunan tue, letak la warna skit bg real.
psst....masa tido ternganga tue mesti ada terjaga kan coz ada mende masuk mulut:)

azana said...

betta: bukan xnak letak...keja las minute cam ni la... x siap..hahah

haha...bukan sebb ada mende masuk, sebab terkejut dengar member gelak..haha

MSOM said...

Perancang bandar terhebat abad ini.
Semoga grup kalian berjaya mewujudkan bandar hijau demi mengatasi pemanasan
global yg semakin parah.

Fairus Bin Mamat said...

SEKARANG KITA GO GREEN.. JADINYA DALAM MERANCANG SESUATU PROJEK MESTILAH MENGAPLIKASIKAN KONSEP HIJAU.. CTH : LAMPU JALAN GUNA SOLAR, BANGUNAN GUNA SOLAR, ETC... :)

azana said...

MSOM: terhebat? bunyi cam hebat sangat je..hehehe

azana said...

fairus bin mamat: yup.. apa yang kamu cakap 2 btol sekali.. tambah2 kat melaka kan bandar teknologi ijau...

Fairus Bin Mamat said...

azana : mana tau ni..?

nabilah_2908 said...

biasa lah ujung2 sem...

tekanan agak luar biasa...mana dgn assigmnt..nk exam lagi...memerlukan ketahanan mental yg tinggi... :)



jom ke APA KATA HATI pulak ;
LAUK MALAS

azana said...

fairus bib mamat: tau la... sy buat kajian pembangunan rancangan struktur negeri melaka.. satu sem kaji melaka..huhe..

azana said...

nabilah:2 la.....setiap sem cam ni... da x rase pape da....hehe

FR said...

congrats uols..hahaha

azana said...

FR: congrats utk uols jgk sbb dapat siap bangunan merah dengan jayanya...

Panglima Hitam said...

uiii bestnya... teringat masa zaman study ID kat UiTM dulu

azana said...

panglima hitam: 2 la.. kalo da kerja mesti rindu punyer....

misrerama said...

wey wey wey!klas korung amek gambar tiru klas aku...muahahaha....semua nk wat tunjuk bes je kan?hehehe

azana said...

aku amek gambar nk tau perletakan tempat je... cube korang tgok bangunan group aku buat.... x same pom ngn group len.. material yg berbeza.

haha.. 2 la... semua bajet hebat..padahal smua cam xbape btol..hahaha

ARJUNA.Inc said...

fuyohhh!!!..weh?tlong watkan model ak lak..haha..aritu ak nmpk ko..hehe..jlan trun dri guard fspu 2..nk k bwah la..hehehhe...sies..ak cam ko..

azana said...

boleh je aku tolong ko... tulun tgok.:) ye ke ni... aku rs ko slh org ni...xda2 2 bukan aku ... pelanaduk dua serupa kot...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...