Wednesday, June 08, 2011

Menconteng Arang


Assalamualaikum..w.b.t.


Mud: berpraktikal

Seronok dapat menconteng arang kat muka kawan-kawan blog ni...eh? Menconteng arang? agak kasar d situ.. Azana sila menjaga tutur kata yang sopan...

Sebenarnya aku ingin menconteng muka korang di atas kertas.
Sesaja kebosanan di masa praktikal. Kat sini hanya tiga blogger sahaja yang aku sempat lukis. Mereka ini adalah 3 power rangers teratas yang paling rajin komen kat blog aku.
(x pasai-pasai korang dapat gelaran power rangers..suka x? hehe)
Makaseh ya Piqa, Amry dan Hanif.

Nah!!! tengok la.
Maaf ler kalo korang rasa muka korang cantik n hensem kat sini.





Melukis ni kena ada sedikit kerajinan..
Nasib baik aku tiada kerajinan yang sedikit itu.
Kalo x semua muka kawan blog aku lukis..

bye.




72 comments:

Betta sp said...

cantik betol lukisanmu itu, tapi yg plg cantik+hebat lukisan yg last skali ....hehehe

azana said...

betta: haha... yg last sekali cantik ek... amboi2...

FR said...

tu dia depa..siap boleh menconteng arang lagi..hebat noh..banyak waktu tersisa..

shahjiehan said...

lukis muka sj boleh x??

bunga said...

CANTIK..SIS lukis sendiri ke???leh buat komik..

Liquid said...

ehh gambar incek liquid mane ?? ehehehe

Bigdaddyz said...

ada bakat...suka...

azana said...

fr: huhu.. 2 la pasai... bohsan pulak xda keja... bila la keja nak ada ni...huhu

azana said...

sj: boley ja.... tggu kerajinan yang sedikit 2 datang dulu...hehe

azana said...

bunga: a'a..setakat ni sendiri lagi..heheh ten q
komik? x da bakat lak...

azana said...

liquid: heheh...gamba en.liquid tidak tersenarai lagi..

azana said...

bigdaddyz:huhu makasehhhh....

amry said...

terkejut den tengok gambar den.tak sangka uuu..muehehehehe....amboi2...contengarang nooo..pandai la hang....anyway...terima kasih...lucu ar muka aku ...wakakakakakka

azana said...

amry: huhu... sowie la wei..lukisan buruk ja... aku cari gambar ang yang ni ja aku jumpa...hehehe

Hans said...

lukis potret wajah saya plak :-)

Review Filem KL Gangster

azana said...

hans: insyaallah.. eh... wajah mu unik plak... bermuka karton..heheh

nurkaloi said...

eeiii somel somel
sangat berbakat nie
sis boleh buat bisnes nie
like like like ^__^

fyna said...

gud job..




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

azana said...

kaloi: timo kaseh cik kaloi...huhe...

azana said...

fyna: huhuhhuhu...ten q

nabilah_2908 said...

cantik la...jadi lukisan tu... ;)

fairus said...

muka amry ada, asal saya takde? huhu.. tak cukup komen le tu.. :p

azana said...

nabilah: huhe...ten q. tap x cantik mana ehhh...

azana said...

fairus: kamu?? sabaq ler... turn akan samapi tp x tau biler...hehe

sahromnasrudin said...

agaknya kalau probitas et fides dibuat cenggitu, macam mana erk rupanya huhuhhh

azana said...

sahromnasrudin: hehe 2 la... gambarnya x bape jelas la gamaknya...

dwaty said...

cantikla.... pandai azana... kalau kerajinan tu datang... lukisla wajah saya plak... hehehehe

azana said...

dwaty: insyaallah.... kamu antara yang akn jadi mangsa contengan...

iekasub said...

u've got the talent! likeee :D

udin said...

peh! lawa aih.. mmg ada bakat jadi pelukis/kartunis nih.. hehe.. :D

ibnubaba_04 said...

pandainya dia melukis

azana said...

iekasub: huhu...ckit2 ada la..

azana said...

udin: 10 q... biase2 aja...

azana said...

ibnubaba::)

hans0 said...

ajarkan saya melukis boleh? lukisan saya fail semua pangkat a dengung je

amry said...

banyak permintaan ni...2 senggit 2 senggit....kekekekeke.....nyibuk kejap! :P

azana said...

hans0: hehe... boley... boley la cuba sendiri dulu.. kalo ada kerajinan pasti lukisan kamoo A atas punyer...

azana said...

amry: haha... mak aih... ang plop buat promosi...keh..keh..

misrerama said...

babe!tenkiu so much!mata n keing aku sumpah sama mcm real n mcm dlm gmbaq!!!hehe...i love u!muah2!!

azana said...

misrerama: heheh... tp aku rasa ada yang x kena lagi ngn gambar mu ni... aku malas nak tacap..heheh

MAT SOM said...

Subhanaallah...!
Terer melukis rupanya dier....!
Bolehlah buat duit

misrerama said...

xkesahla....jnj ko lukis muka aku..hehehe

Solihin Zubir said...

giliran sy plak bila ni? hehehe..

azana said...

matsom: buat duit? x reti arrr
ni pom sebab hobi....suka2

azana said...

misrerama: piqa, ni second pic aku lukis muka mu... pic first mu pakai spek... tp x siap2... berkurun lama..hahaha

azana said...

solihin zubir: bila2 mungkin...

ARJUNA.Inc said...

fuyohh!!!....ko terer mlukis upenye~~...hehe...ok..mka pika kalo ko boolat kn lgi...g bgus kot..hahahahha

azana said...

arjuna: 2 la pasai aku rs ada yang x kena je ngn lukisan ni... tp malaih punyer pasal...kira jadi la 2...

Ecah Shafiee said...

wah..nak gak..

IMANSHAH said...

lawa kot..bakat terpendam bukan terendam

azana said...

ecah: hehe.... kak ecah... bleh2... insyaallah...

azana said...

imanshah: errr... boley la ckit2

apik pehe said...

wahhh..pandainyer melukis potret

nunama said...

alaaaa.. nak jugak macam nih. hehe.

cantik kot. jeles! ;)

Cik Azana...Sila rajinkan diri anda. haha.. Terima kasih. (n_n)

azana said...

apik pehe: xde la.

azana said...

nunama: ok..lepas ni saya akan lukes potret nunama plak..hhu tapi kena kasi gamba la ya...

Bro Ery said...

Huiyooo, ada bakat sangat dah ni.. Sangat kemas.. :)

azana said...

BRO ERY:thanks....

Whoopz said...

nice.. Gwa ske..

azana said...

whoopz: lu suka? thanks bro

misrerama said...

zana, sila siapkan!rajen2 kan diri yaaaaaa

Anati Soki said...

ngeee... smart!! pasni anat plak! muahahaha

apik pehe said...

hehhee..apik hanya dapat lukis bese2 jer..

azana said...

misrerama: skang ni penyakit malaih 2 parah weeiiii....

anati soki: insyaallah anat plak pas ni...huhu

apik pehe: kira 2 kamu seorang yang berseni la 2...

misrerama said...

hahahah...meh nk bg ubat rajennn

ctpayong said...

tahniah! tahniah!

sebab lukis orang rupa orang lagi
kalau lukis orang jadi rimau...naya!

apik pehe said...

hahaha..takder lah..seni lidi jer..hehe

azana said...

misrerama: nak...nak.... bagi la...

azana said...

ct payong: 2la... naseb bek ada rupe orng.....huhu

azana said...

apik pehe: lidi pom lidi la apik...

misrerama said...

>>>>>>>>>>>>>U B A T>>>>>>>>>>
nah amek!heee

fmtt said...

salam
memang cantik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...