Wednesday, October 06, 2010

BEL oh BEL 2

Topic: Sleep Disorders
Slide: 6-8
Time: 8-10 minutes
Ni adalah presentation kedua dan terakhir untuk course BEL.
Lepas aku present. bla...bla...bla... alhamdulillah cukup 9 minit.
Entah apa aku persembahkan pom aku tak pasti. hakhak janji da selesai.
Sir Darmarajah pom x komen pape.
(kebarangkaliannya ada dua samada dia x paham aku cakap atau dia terpegun tgok aku..hihi)






Sumber: semua maklumat aku tanya sama Pak Cik Google...
bagos la... apa aku tanya semua die bagitau.
(entah2 die tipu aku)

Next week result tok presentation skill akan kuar..
(kira2 nk lulus 2 dapat kot)
..........(",).........


8 comments:

Un Phat Lee said...

gua ade masalah lah beb.takleh tido malam.macam mane nak buat ek?ehe XD

azana said...

huhu..cuba Phatlee baca doa ni..

"Ya Allah, tlah malap cahaya bintang2 dan tlah tenang mata2 mnusia dan Engkau Maha Hidup lagi Maha Berdiri Sendiri, Wahai Yang Maha Hidup, Wahai Yang Maha Berdiri Sendiri, lelapkanlah mataku dan tenangkanlah malamku ini."

-riwayat al-Tabarani dan Ibn al-Sunni dlm Majma' al-Zawaid wa Manba' al-Fawaid no.17071.

azana said...

keterangan dan petua beramal:

Mnurut Hadis riwayat Ibn al-Sunni, Zaid bin Thabit r.a. yg mengalami masalah sukar utk tdo(insomnia) akhirnya dpt tdo dgn nyenyak berkat amalan doa ini yang diajar oleh Nabi s.a.w.

misrerama said...

gud info zana........ all the best..much love....

azana said...

thanks misrerama...

azana said...

yahoooo.... bel oh bel... x sia2 aku bersunguh2... result ok la... thanks mr.darmarajah.....

Anonymous said...

salam my sis.. simpat lgi x preparation outline nya?
amy

Anonymous said...

Kalau ada minta tlg email kn kat amy ek..
emilia_amy@hotmail.com..
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...