Monday, November 22, 2010

Aku ada Kembar



Kembar? Btol ke aku ada kembar??

Piqa : Zana, aku nampak kembar kau tadi, muka cam kau..
da la pakai baju sama kaler cam kau ari ni..
Zana : sape? (sambil buat muka x puas hati)
Piqa : ala.. xkan ko x perasan.. die duk lorong bilik kita gak.
aku slalu nampak die kat toilet.
Zana : entah.. x perasan plak. (ish...ada2 je)
Piqa : sama la ngan ko..sama kurus..hehe


Aku penah dengar orang cakap kita ada 7 wajah yang seiras atau pn sama wajah ngan kita.. tak pun pelanduk dua serupa. Ahh x kisah la, apa2 aje.. Jadi aku nak perkenalkan kawan-kawan aku kt bawah ni (gambar sebelah kanan), terlebih dahulu aku memohon maaf sebab masukkan gambar mereka tanpa kebenaran. Harap kalo mereka baca blog ni, x marah la... 'korang kan smart n lawa' ngeng..ngeng..



Ni member aku, Ikan.
Bebudak ni cakap muka die cam fizo omar.
btol ke?


Yang ni plak senior aku, Asyraf.
E cey3... nama pn da nak sama ngn si Asyraf Sinclaire.


Tadaa.. ni la Piqa.
Ramai gak orang cakap muka dia cam kak Vanida Imran.


hah.. ni plak Shikin namanya.
apa macam, ada sama x? hehe
Kalo sesiapa penah perasan la,
si shikin ni penah masuk tv dalam program realiti tv.
Ada ingat?

Sebenarnya xda la sama, mungkin sekali pandang 2 ada la iras2. Tapi bila da lama2 pandang lain la plak kan...



ok. ni baru la kembar aku yang btol..**

jeng...jeng....jeng...




p/s: ** jangan terpedaya dengan gambar. hehe (pohon maaf)

28 comments:

asmaroro said...

lol mmg nampak serupa =P

chentamiera said...

ha'ah la..mmg nmpak serupa....

allunanina said...

nana. aku tak dop k kembor? haha

munamunaw said...

mano kembar azana nyo...l

nabilah_2908 said...

masa kt U dulu...ada sorang abang senior..muka dia sebiji macam fahrin ahmad...fofular la gak abng senior tu... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HOME MADE KUIH BAKAR

MSOM said...

Muka macam Obama pun ada banyak. Sorang tu sebijik sama. Saya ada seorang kawan yang sama betul dengan
muka P Ramlee. jadi tak mustahil ada org yg serupa dgn Azana.

Betta sp said...

betol ke kembar nie???

Mknace said...

:) :) :)
pergghhh

nunama said...

hehe aahla.
hampir sama.
antara psgn yg tersebut, undi piqa.
nampak irasnya dengan vee. hehe. :)

Fakhrur Razi berkata said...

muka aku sama mcm muka noh hujan
huahua

Liquid said...

hee my gf, ade kembar. namenya azana jgk. kembarnye name alina hee =)

cintatehO said...

aah la sama. kembar sendiri lg la sebiji sama. mau tertukar ni...huhu

YOUsoF said...

'kembar' Fizo tu dah boleh guna nama Fiza da... ;DD

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

mak gua cakap..
datuk k tu kembar gua..

misrerama said...

hahaha..zana....siyes gambar tu serupa ngan ko...xlupe jugak budak yg selorong ngan bilik kite tuh..hik3
TENKIU!terharu...hehe

~LP Lum~ said...

salam azana~

huhuhu.. sorry eik sbb baru skang dapt menjengah ke blog awak.. thanx sbb sudi follow teratak buruk sy... ^.^

hehehe.. sy xde kembar rupa.. tapi ada 2 org kembar nama yg sama ngan sy... ^.^

achik ezam said...

kolo botak muke saya mcm eric leong...

muahahahha~

nurkaloi said...

weeewitt...
sume i like
kaloi kembar ngan sape eaa??
kaloi kembar ngan sepat ok tak??
hehe

mamawana said...

Nice matching matching kembar nih...

Seri said...

kembar dengan selebriti tu

maCy said...

sengal je alvin~ huhu


y cm vanida tu nmpk. huhu



hum. teringin nk jmpa org muka sama. huhu

Ayl Aziz said...

agak2 muka saya mcm sape?
:D
Salam.. jemput ziarah blog saya. I folo u ye.

a.samad jaafar said...

ye..ye..ye.. sama dan serupa.. yang pelanduk dua serupa..yang betui serupa pelanduk pun ade kot kihkihkih..

Un Phat Lee said...

photoshop ke hape tuh?

azana said...

al: aku xjupo lagi kembar mu..

betta sp:hehe..x btol..men tipu2 je..

chintatehoh: 2 bkn kembar la, dua2 pic saya..hehe

ayl aziz: xtau..kamu kembar ngn adik kamu kot..muka nk sma..

phat lee: a'a lerr..adobephotoshop punyer kja..keh keh

ferry said...

wah pandai mengedit2 nih

amry said...

orang cakap muka aku macam sudirman...wakakaka..orang cakap, aku tak cakap erk...

N'ash Fashion said...

hahhhahaha klakar la zana... btw aku mmg minat fasha sandha.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...