Thursday, December 02, 2010

Konvo Beramai-ramai


- 25 NOVEMBER 2010 -

Ari untuk pengambilan jubah dan raptai pada petangnya.
Rindunya aku rasa kt Uitm Perak ni, pape pn sempat kita orang bergambar kenangan di depan bangunan utama fakulti seni bina, perancangan dan ukur.




- 27 NOVEMBER 2010 -

Ok tiba suda ari yang dinanti. Akhirnya dapat juga aku segulung sijil yang diidam-idamkan.

Kawan2 seperjuangan dalam jurusan diploma Perancangan Bandar dan Wilayah.
Tahniah kepada korang semua yang telah berjaya tamatkan pengajian.


Cam gini la keadaan dewan konvokesyen uitm ke-73 yang julung2 kalinya di buat di Perak.


Semua berdebar menanti nama dipanggil untuk naik ke pentas.


kami sebenarnya tggu giliran nak amek gambar studio. Sempat lagi bergambar padahal time ni nama da dipanggil...


ok...da sampai waktunya kami menghantar pulang topi dan jubah yang disewa..



p/s: satu part kitaorang miss time konvo ni, lupa nak baling topi bila da selesai dapat sijil... xpe2, konvo tok degree ada lagi..hehe

25 comments:

Fello Ariza said...

eh,.

tarikh kte konvo same..

cme tempt je berbeza..

hehe..

kay yea said...

congrate~~

fatim M said...

congrats...moga terus berjaya dlm kehidupan mdatang...

MSOM said...

Tahniah Azana, kerana telah mencapai tahap kegemilangan.

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

sonoknye da konvo..
tahniahhhh!!



btw..
visit n do folo me yeah..

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

asmaroro said...

cantik la baju u!

nabilah_2908 said...

wah...tahniah yer...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
GIULY SI DEMOK

misrerama said...

hahaha..tahniah..gambo same ngan aku nye blog..hak2

azana said...

fello ariza: yeke.. pape pn tahniah utk kamuu...

kay yea,fatin M,MSOM: thanks u oll

ctiey: makaceh.. orait..sy follow skang..

asmaroro n nabilah: timo kaseh..

misrerame: x sama tapi lebih kurang..heheh

Ain Atika Zailani said...

bestnya nak konvo...saya lambat lagi....hihi..

MiSs StrAnGer said...

congrats sis..
pasneyh sambong degree pule

allunanina said...

na, ada dop soft copy gamba site kt jelapang yg kita lompat ramai2 tu??

azana said...

ain atika zailani:bes... t kau konvo gak ek? ok..tuggu la saat i2.

miss stranger: thanks.. da smbung da. taun depan buka sem 2..huhu

allunanina: ada... bagi email al, t aku send kt mu...ok?

norfaridahanum said...

congarats!

Seri said...

tahniah

nanti ijazah boleh konvo lagi sekali (^_^)

sekamar rindu said...

salam..

tahniah atas kejayaan anda..

allunanina said...

haha. em, send jugop lahh walaupn aku masuk dh contest tu..

alifahamanina@yahoo.com

maCy said...

uwa... jeles! congrate! ;D

nunama said...

waaaahh!!
tahniah Azana! :)
hehe mesti seronok kan. hehe

ferry said...

tahniah..jubah MARA sepesen semua kan

amry said...

teringat waktu aku konvo kat poli dulu..kikiki

sYafIk-wAy said...

wah cam seronok je berkonvo , takpe aku akan dtg . hehe . insya allah ~

Lan Bingka said...

tahniah! ;)

tot tot kecik said...

salam..

eh kt situ jugak ye...

okey gmbr yg kedua terakhir..yg tgh2 tu pnh nmpk.. :)


tahniah atas konvo kamu.. :)

azana said...

tot tot kecik: kamu penah nampak saya? oh.. kalo len kali ternampak ke tegor la...huhu
bleh kuar makan same..ecece

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...