Tuesday, January 18, 2011

Sepang Gold Coast

Assalamualaikum...wbt

Hai... rasanya baru je lepas update blog.. ni update lagi..eik?
bunyi cam rajen je update padahal da nak cukup sebulan x update..huu

Pada petang yang relax ini di temani bunyi kipas berputar dan dendangan lagu yang santai rasanya nak kasi tunjuk gambar Sepang Gold Coast yang x seberapa ni..
Semester ni aku kena buat kajian studio kat Melaka lepas raya cina. So, sesaje sesuka nak imbau tapak kajian last semester kat Selangor je..nah tgok la..

google-Sepang Gold Coast dalam bentuk 3D dari pandangan atas.



Sebelum kita orang merayau dalam Sepang Gold Coast, kami dihidangkan dengan persembahan video dan sedikit taklimat oleh pemlik Sepang Gold Cost ni... 2 dia yang botak hensem 2..

Ok.. tiba masanya kami masuk ke dalam.. cepat2 naik..


ni dia... tgok la..

Air yang ada pasang surutnya.


Bilik Spa disediakan..

Swimming Pool

Ni salah satu bilik penginapan.. manyak mahal oww..
dalam Rm600 satu malam x clap.
Ni pun yang paling murah. murah ke?

Kami x bermalam d sini, hanya masuk tgok je..ehhe x mampu oo.
Boleh la sape2 yang berminat nak hanimun datang la cni.
2 pun kalo mampu.

K r 2 je pun yang nak post.. bye.

14 comments:

ANATI SOKI said...

ngeee... super tringin nk pergi!!! hehehehe

amry said...

Uiks....aku baru tau ni zana...hehehe..
tapi kalau aku,aku lebih suka kat tempat yang macam dalam ala2 hutan sikit..nyaman oooo

Miecyber said...

Bestnyer tempat nie...

Hutang AS meningkat kepada RM43.76 trilion

azana said...

anati soki: jemput la pergi..

amry: ko sama ngan aku gak la.. suka hutan...hehe tp aku suka pantai gak.. dua dua suka..

miecyber:sebenarnya xde la bes pn...

misrerama said...

hahaha..zana tmpt ni cantek tp air die kotor...hahaha.....nnt kite g hanimun tmpt len je la eh...hehehe

Betta sp said...

uuuhh..lama x update:)
sapa la nak tido situ, xde la cantik sgt, mahal pulak tue

baik pegi aquaria tgk ikan (mcm xdak kena mengena je)

azana said...

misrerame: bek kite p langkawi kn.. lg bes...

betta sp:ada je yg tdo kt c2.. kbnyak foreigner n cina je.. melayu ada tp bekerja kt ctu..

btol 2 bek g aquaria drp duk prabeskn duit tdo kt c2..

ARJUNA.Inc said...

huhu..oit..lama menyepi?cuti kawen eh?haha..waa..ak bru cdang nk p cni..photoshooT!!..hehe..waa..satu blik 600..mmbzir tol..haih..

amry said...

salam. saudari telah dijemput untuk menyertai segmen saya. silalah kiranya sudi :) ewah ayat. hehe

http://amry85.blogspot.com/2011/01/segmen-kenali-bloggers-bersama-amrys.html

nurkaloi said...

erkk...dye dtg...dgn lenggang lenggoknya
sesat ke lupe pssword blog nie?

haha jom renang-renang

nunama said...

errr..
hehe baru tahu kewujudan tmpt ni.
nti nak tgk2 r. tapi, mahal sgt.
rasanya ada tmpt yg lagi murah dan cantik. :)

gaung said...

ha ha..ni la tempat 4madu tu shoot kan?? cantik jugerkk

azana said...

arjuna:p la... tempatnya biase2 aja..
bg aku x la cantik sagt..

amry: thanks amry...insyallah t aku buat...

azana said...

nurkaloi:hehe...x la.. saje je bz ngn menda len...

nunama:a'a..banyak lagi tempat yg lg cantik dan harga pn berbaloi..

gaung:4madu? x tau ler...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...